روزهای خط خطی  | طرز تهیه ی کوکوی دو رنگ (دو رو)

طرز تهیه ی کوکوی دو رنگ (دو رو)

جهان آشپزی پر است از انواع و اقسام کوکوها با طعم ها و شکل های مختلف که مشهور ترین آن ها کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی است. کوکوی دو رنگ اما پدیده ای جدید است که هر دو این کوکوها را با هم در می آمیزد تا غذایی جدید درست شود. کوکوی دورو علاوه بر این که طعم والدینش را به ارث می برد و غذایی خوشمزه است دارای زیبایی ظاهری خاصی نیز می باشد که مرده را هم به اشتها می آورد.

و اما طرز تهیه ی این غذا؛ مراحل تهیه را می توان به 3 بخش تقسیم کرد.

  1. تهیه ی مایه ی کوکوی سیب زمینی
  2. تهیه ی مایه ی کوکوی سبزی
  3. پخت عذا

گام اول: تهیه ی مایه ی کوکوی سیب زمینی

مواد لازم:

  • سیب زمینی
  • تخم مرغ: به ازای هر دو سیب زمینی متوسط یک عدد لازم است.
  • پیاز رنده شده ی متوسط برای نرم شدن کوکو و از بین بردن بوی تخم مرغ: 1 عدد متوسط

تهیه ی مایه: سیب زمینی ها را آب پز کرده و بعد با رنده ی ریز رنده می کنیم. حالا پیاز رنده شده، تخم مرغ و نمک را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم تا مایه یکنواخت شود. مقدار تخم مرغ موجود در مایه باید به اندازه ای باشد که مایه به قاشق نچسبد.

تذکر: بهتر است مایه حدود نیم ساعت به همین حالت بماند و بعد برای تهیه ی کوکو استفاده شود.

گام دوم: تهیه ی مایه ی کوکوی سبزی

مواد لازم:

  • سبزی کوکو با سیر تازه: اگر سیر تازه موجود نباشد سیر خشک را رنده کرده و با سبزی مخلوط می کنیم.
  • آرد نان الک شده
  • تخم مرغ

تهیه ی مایه: آرد نان و نمک را با سبزی خرد شده خوب مخلوط می کنیم و تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و طوری که تخم مرغ ها کف نکنند هم می زنیم.

گام سوم: پخت غذا

روغن سرخ کردنی یا روغن جامد را در ظرف ریخته و اجازه می دهیم داغ شود. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که ارتفاع روغن داخل ظرف به حدود 0.5 سانتی متر برسد. حالا مایه ی کوکوی سبزی را داخل ظرف ریخته و خوب پخش می کنیم تا ارتفاع آن به حدود 2 تا 2.5 سانتی متر برسد. سپس مایه ی کوکوی سیب زمینی را به همان ارتفاع روی آن ریخته، در ظرف را بسته و روی شعله قرار می دهیم.

وقتی کناره های کوکو از ظرف قابل جدا شدن شد و سرح شدگی آن مشخص شد یک ظرف مسطح روی ظرف اصلی گذاشته و ظرف را بر می گردانیم.

تذکر: اگر کوکو از ظرف جدا نشد اجازه می دهیم ظرف سرد شود و به ته آن ضربه می زنیم تا کوکو از آن جدا شود.

حالا دوباره کف ظرف روغن ریخته و کوکوی برگردانده شده را به شکلی که طرف سبز آن بالا باشد به آرامی داخل ظرف اصلی سر می دهیم. حدود 10 دقیقه زمان برای سرخ شدن طرف دیگر کافیست و البته برای داشتن کوکوی برشته تر می توان مقداری به این زمان اضافه کرد.

تذکر: برای کنترل سرخ شدن کوکو می توانیم سرخ شدگی لبه ها را کنترل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *