روزهای خط خطی  | املت کدو

املت کدو

مواد لازم برای 4 نفر:

  • کدو (سبز): 2 تا 3 عدد
  • گوجه فرنگی: 8 عدد متوسط یا حدود 750 گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • نمک و زردچوبه
  • سیر، فلفل و ادویه در صورت تمایل
  • تخم مرغ: 4 عدد

کدوطرز تهیه ی گام به گام املت کدو به این شکل است:

  1. کدوها را شسته و به صورت حلقه های با ضخامت 3 تا 4 میلی متر در می آوریم.
  2. گوجه فرنگی را به تکه های ریز خرد می کنیم.
  3. پیاز را به صورت حلقه ای خرد کرده و فلفل دلمه ای را ریز می کنیم.
    در صورت تمایل به اضافه کردن سیر و فلفل سبز آن ها نیز به صورت ریز خرد می کنیم.
  4. پیاز ها، را سرخ می کنیم تا به رنگ طلایی در بیایند.
  5. کدوها را نیز سرخ می کنیم. هنگام سرخ کردن کدوها دقت می کنیم که اگر ضخامت کدوها زیاد باشد در ظرف را بگذاریم تا کدوها مغزپخت شوند.
  6. حالا ته ظرف را چرب می کنیم به نحوی که ته آن مقداری (حدود یک قاشق) روغن باقی بماند.
  7. گوجه ها را داخل ظرف ریخته و یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری فلفل به آن اضافه می کنیم.
    اگر مایل به اضافه کردن ادویه هم باشیم در همین مرحله با گوجه ها مخلوط می کنیم.
  8. سپس در ظرف را بسته و شعله ی اجاق گاز را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوجه ها خوب بپزند. این فرآیند بین 10 الی 20 دقیقه طول خواهد کشید.
  9. بعد از پختن گوجه ها در ظرف را بر می داریم و صبر می کنیم تا آب اضافی موجود در ظرف تبخیر شود.
  10. پیازداغ، فلفل دلمه ای و در صورت تمایل سیر و فلفل سبز را به گوجه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  11. قطعات سرخ شده ی کدو را هم اضافه می کنیم.
  12. حالا شعله ی اجاق را تا حد ممکن کم می کنیم، تخم مرغ ها را شکسته و به غذا اضافه می کنیم. بعد به آرامی مخلوط حاصله را هم می زنیم به نحوی که غلظت تخم مرغ در همه جای آن یکسان شود.
  13. در ظرف را بسته، شعله ی اجاق گاز را تنظیم کرده و صبر می کنیم تا املت ما آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *